mrjn 16.11.2002,11:40 | Od: Kamil Dabrowa <KamilD@radiostacja.pl> Do: maryjanofonia@o2.pl Kopia do: Temat: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Data: Wed, 03 Jul 2002 15:35:05 +0200 [do książki] [zablokuj] [z nagłówkami] trudno. pisz skarge. :) najlepiej do dyrekcji. pozdrawiam! K. -----Original Message----- From: To: KamilD@radiostacja.pl Date: Wed, 3 Jul 2002 10:27:21 Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: > To wiesz co, następnym razem zadawaj pytanie przez telefon, a nie > mailem, ktorego sprawdzam jak mi przyjdzie ochota. Poza tym zaraz > piszę skargę, bo pisałes o dacie stempla pocztowego, a wiadomość > odebrałem wczoraj, bo tak wolno szła - oczywiście przez Ciebie. > :P > > KamilD@radiostacja.pl: > > >Marian, > > > >wybacz ale odpowiedziales (poprawnie) po kilku dniach. > >Niestety nic nie wygrales oprocz niewatpliwej satysfakcji. > > > >Pozdrawy! > > > >Kamil > > > >-----Original Message----- > >From: > >To: KamilD@radiostacja.pl > >Date: Tue, 2 Jul 2002 14:58:33 > >Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: > > > >> Od chwili odebrania Twojej wiadomości do chwili udzielenia > odpowiedzi > >> minęły cztery minuty. Oto odpowiedź (pełnym zdaniem): > >> Władza ustawodawcza w rękach jednoizbowego parlamentu (Eduskunta, > >> Riksdag) liczącego 200 deputowanych wybieranych na okres 4 lat. > >> Czekam na służbowy telefon w nagrodę. > >> Błogosławię! > >> mrjn > >> > >> KamilD@radiostacja.pl: > >> > >> >Marian wygral juz kilka konkursow, powinno mu wystarczyc? > >> > > >> >ale specjalnie dla Ciebie jeszcze jeden. > >> > > >> >wiesz jak nazywa sie finski parlament? > >> >masz 30 minut na odpowiedz. > >> >czeka nagroda. > >> >liczy sie data stempla pocztowego. > >> > > >> >K. > >> > > >> > > >> > > >> >-----Original Message----- > >> >From: > >> >To: KamilD@radiostacja.pl > >> >Date: Fri, 28 Jun 2002 10:50:33 > >> >Subject: Re: Re: Re: Re: Re: > >> > > >> >> A czy skoro miałem dziesięc wejśc na antenę, to nie możecie > >> przyjąć, > >> >> że Maryjan wygrał konkurs? Możecie, tylko Wam się nie chce > >> >> :) > >> >> > >> >> KamilD@radiostacja.pl: > >> >> > >> >> >to byl konkurs, wygralo 10 osob, nie ma wsrod nich zadnego > >> Mariana. > >> >> > > >> >> >pozdro! > >> >> > > >> >> >-----Original Message----- > >> >> >From: > >> >> >To: KamilD@radiostacja.pl > >> >> >Date: Thu, 27 Jun 2002 15:43:56 > >> >> >Subject: Re: Re: Re: Re: > >> >> > > >> >> >> Ej no, stary: rozkręciłem audycję, którą podobno zdjęli, > >> >> korzystałem > >> >> >> z komórki, a Wy i nie chcecie dać służbowej teraz ? :) > >> >> >> > >> >> >> KamilD@radiostacja.pl: > >> >> >> > >> >> >> >Sluzba nie druzba, Marian! > >> >> >> > > >> >> >> >-----Original Message----- > >> >> >> >From: > >> >> >> >To: KamilD@radiostacja.pl > >> >> >> >Date: Thu, 27 Jun 2002 14:02:59 > >> >> >> >Subject: Re: Re: Re: > >> >> >> > > >> >> >> >> Ale służbową komórke możesz zapewnić? > >> >> >> >> > >> >> >> >> KamilD@radiostacja.pl: > >> >> >> >> > >> >> >> >> >Sorry, ale nie slyszalem. > >> >> >> >> > > >> >> >> >> >-----Original Message----- > >> >> >> >> >From: > >> >> >> >> >To: KamilD@radiostacja.pl > >> >> >> >> >Date: Wed, 26 Jun 2002 15:35:39 > >> >> >> >> >Subject: Re: Re: > >> >> >> >> > > >> >> >> >> >> Nazywam się Maryjan%)%((^)*@, chyba słyszałeś mnie na > >> >> antenie? > >> >> >> >> >> > >> >> >> >> >> KamilD@radiostacja.pl: > >> >> >> >> >> > >> >> >> >> >> >A jak sie nazywasz? > >> >> >> >> >> > > >> >> >> >> >> >K. > >> >> >> >> >> > > >> >> >> >> >> >-----Original Message----- > >> >> >> >> >> >From: > >> >> >> >> >> >To: kamild@radiostacja.pl > >> >> >> >> >> >Date: Tue, 25 Jun 2002 17:36:18 > >> >> >> >> >> >Subject: > >> >> >> >> >> > > >> >> >> >> >> >> Sorry, a kiedy ja dostanę nagrodę od POPa, tj. > >> służbowy > >> >> >> >> telefon? > >> >> >> >> >> >> mrjn > >> >> >> >> >> >> > >> >> >> >> >> >> > >> >> >> >> >> > > >> >> >> >> >> > > >> >> >> >> >> > > >> >> >> >> >> > >> >> >> >> >> > >> >> >> >> > > >> >> >> >> > > >> >> >> >> > > >> >> >> >> > >> >> >> >> > >> >> >> > > >> >> >> > > >> >> >> > > >> >> >> > >> >> >> > >> >> > > >> >> > > >> >> > > >> >> > >> >> > >> > > >> > > >> > > >> > > > > > > > | |
kasia 18.11.2002,07:41 | ej, no, Mrjn, może nie na forum, tylko mejlem do Dąbrowy, co? Zaśmiecasz. Poza tym to stare jest, z 3 lipca, co Cię napadło, że dopiero teraz? | |
moon48 18.11.2002,11:04 | mrjn: żałosny chujku, teraz nawet pani kasia z bravo girl do Ciebie nie napisze :+)) ujawniając prywatną korespondencję, po raz kolejny udowadniasz jak wielkie błędy w Twoim mizernym wychowaniu popełnili Twoi rodzice. czy Twoja mama wie, że tak brzydko się zachowujesz? jak myślisz, co ona o tym sądzi? nieładnie. bardzo nieładnie. całuję w pryszczate czółko :+* | |
kasia 18.11.2002,11:09 | M48, :)))))))))))))))) | |
ertika 18.11.2002,11:55 | moon48... hehhe podziwiam poswiecenie .... restecpa ! dla ciebie... ja bym go nie pocalowala... ;) | |
mrjn 18.11.2002,15:25 | generale moon, dzięki za wszystko you will die another day | |
moon48 18.11.2002,15:34 | mrjn: you will get a blowjob another millenium ;+* | |
mrjn 18.11.2002,15:37 | yes. blowjobs are forever for everyone | |
|