misia36 12.12.2002,12:50 | uprzejmie prosze o porzyczenie mi łyrzki cókru, ktury potszebny jest mię do poslodzenia cherbaty.. Proszę o pszychylne potraktowanie mojej prożby..... | |
misia36 12.12.2002,12:53 | Prosze o przydzielenie nam dodatkowego wiatraczka. Nie jest to podyktowane checia walki z wiatrakami, lecz przeciwnie - jest to chec zwalczania skwaru, slowem - chodzi o poprawe atmosfery, ktora, jak na nash gust, jest zbyt. Translokacja mas powietrza urasta wiec - wobec wymienionych okolicznosci - do roli transmutatio magna, co mozna wziac pod uwage /dwie lyzki stolowe na czczo / i tym sposobem zapewnic zaspokojenie potrzeby swierzego luftu w naszym redaktorskim zywocie............... warszawa 12.XII.2002r. misia 36. | |
misia36 12.12.2002,13:12 | o fuck.... wsystkiego mi dzisiaj brakuje i wszystko sie psuje................. Bardzo uprzejmie prosze o przydzielenie mi nowej klawiatury... Wymieniony przedmiot potrzebny jest mi do wykonywania obowiazkoof slozbowych i prywatnych - stawiam nim przecinki, zakreslam uwagi' oraz wybrane partie w recenzowanych wpisach. Zdajac sobie sprawe ze strategicznych wuasciwosci szarych pospolitych klawiatur, oswiadczam, ze nie uzyje klawiatury jako broni pshecif bliznim sfym, oraz nie wywioze bez zezwolenia za granice... z powazaniem misia 36 | |
misia36 12.12.2002,13:32 | PODANIE DO RZEZNIKA...... Uprzejmie dopraszam sie udostepnienie stawiajacej opor rejestracji w naszym redaktorskim forum.... Funkcje ta mozna tez zastapic jakims to poczciwszym urzadzeniem ryglujacym - moze to byc np klodka, lecz mniej ambitna.. Prosbe moja motywuje tym, ze kazdorazowe proby rzeczowej dyskusji, a nawet persfazji w stosunku do obecnej rejestracji - koncza sie niepowodzeniem - ww. rejestracja pozostaje w stanie permanentnego zakluczenia. Ponadto walka z bydleciem tak mnie wyczerpuje, ze o pracy redaktorskiej na forum nie moze byc mowy.. Nerwy mam napiete jak pasek a i pasek, ktorym przewiazuje spodnie ciagle mi peka i sila juz na mim suploof. Ponadto w rejestracji cos chrobotauo i gadauo - trzeba sprawdzic czy to nie rZeZnik tam jest zamkniety, bo jesli tak, to juz po nim - moje blagalne prosby go razszarpauy.... Prosby "sezamie otworz sie" i grozby "Ja ci tu k.....rejestracjo......" - nie pomagajom, co tez i prosze wziac pod uwage. w-wa 12.12.2002r. misia 36 | |
dragonnnn 12.12.2002,19:05 | taaa | |
filipowna 12.12.2002,19:11 | misiu wiesz chętnie bym ci to wszystko, ale za daleko mam i jak na razie to pamietaj- baby nie płaczą! ;)) | |
marten 12.12.2002,21:08 | zaaaaaaaaaaa......... daaaaaaaaleko mieszkasz za daleko za daleko mam po bulki i po mleko ......., do do mu wracam sam, za daleko mam za daleko mam za daleko mam | |
dragonnnn 12.12.2002,21:13 | zadużo trEści | |
misia36 13.12.2002,07:10 | za daleko..... dla chcacego nic trudnego....... | |
marten 13.12.2002,07:42 | tyak poza tem... temat chyba miau dotyczyc owej nieszczeusnej reklamy neprawdash? | |
misia36 13.12.2002,07:56 | ??? jakiej reklamy??? podpowiedz bo hmmm........... | |
marten 13.12.2002,08:15 | cukier marki cókier moze siu zle wyrazilem, nie tyle reklamy co naduzywania jeuzyka w reklamie, ale widocznie znadinterpretowalem tfooj pjerwschy wpis | |
misia36 13.12.2002,08:27 | marten..... tak........... to byua nadinterpretacja znaczna mego fpisuuu :)))) | |
|