AnT 18.12.2002,00:33 | ...bo potem bendziecie musieli pisac do zarzondu jakiegos chuj wie transportowego takie cuda, jak ja: Dnia 09.12 br. na stacji Warszawa - Śródmieście, zostałem wezwany do uiszczenia kary w wys. 113,60 pln za przejazd bez ważnego biletu i uprawniających do korzystania z taryfy ulgowej dokumentów pociągiem na trasie Warszawa - Powiśle do stacji docelowej Warszawa - Ursus. Fakt nie posiadania przeze mnie biletu i dokumentów był jedynie skutkiem tego, iż akurat w danym momencie nie posiadałem przy sobie w.w. dokumentów, jednak posiadam ważny bilet i dokument upoważniający do korzystania z taryfy ulgowej. Wnioskuję zatem o anulowanie mojej kary, gdyż de facto opłatę za ten przejazd uiściłem, co poddaję Państwa weryfikacji załączając wystarczające ku temu dokumenty do tegoż wniosku. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Załączniki: 1. Kopia wezwania 2. Legitymacja studencka, upoważniająca mnie do korzystania z taryfy ulgowej 3. Podpisana moim nazwiskiem karta miejska, której jestem właścicielem 4. Rachunek dokumentujący ważność tejże karty, z datą jej wykupienia i sumą, na podstawie której można potwierdzić ważność biletu w dniu 09.12. br. | |
AnT 18.12.2002,00:36 | oczywiscie nadawca, odbiorca, z wyrazami szacunku itd, wedlug starej szkouy pisania podan :))) ciekawe, anulujou ? :)))) | |
mezza 18.12.2002,07:06 | ni :) :* | |
ertika 18.12.2002,11:27 | w ramach prezentu gwiazdkowego dostaniesz od nich dodatkowo lizaka.... hyhy ;) | |
marten 18.12.2002,12:04 | albo odsetki od przeterminowanej zapłaty | |
AnT 18.12.2002,12:47 | hehe, jeszcze obsempili mnie znaczkiem poleconym za 3,20 pln... a ja bendeu do nich tyle wnioskuf wysyuau, ze siem f koncu dla sfientego spokoju odczepiou, jak im sie pszestanie kalkulowac puacenie za znaczki do mnie =] | |
szczepan 18.12.2002,13:21 | i właśnie dlatego jeżdże głównie rowerem... | |
a'retzky 18.12.2002,15:13 | aaaaantus, a po chuj jechaues pociungiem do ursusa??? przecie E5 z degola tam jezdzi :) | |
|